Araç piyasası yeniden şekillenecek: İki yeni silah Türkiye otomotiv pazarına sürülüyor... Skywell HT-i ve Leapmotor C10 için tarih verildi!

Araç piyasası yeniden şekillenecek: İki yeni silah Türkiye otomotiv pazarına sürülüyor... Skywell HT-i ve Leapmotor C10 için tarih verildi!
Skywell HT-i ve Leapmotor C10'un Türkiye'de satışa sunulacağı duyuruldu. Türkiye'deki temsilci firma olan Ulumotor, bu modellerin piyasaya çıkış tarihini paylaştı.

Ulu Motor, Türkiye'de geçerli olan ve elektrikli araçları içeren yeni tebliğe uyum çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda hibrit motorlu yeni modelleri kullanıcılarla buluşturacak.

2004 yılında Ulubaşlar Grubu bünyesinde kurulan ve otomotiv sektöründe 21 ülkede marka temsilciliği yapan Ulu Motor, Skywell markasında HT-i modeli ve Leapmotor markasında C10 modeli için hibrit versiyonlarını 2024'ün ikinci yarısında Türkiye'de satışa sunmayı planlıyor.

jnm.webp

YENİLİKÇİ HİBRİT TEKNOLOJİSİ

Açıklamaya göre, Skywell, tamamen elektrikli ET5 LR modelinin başarısının ardından hibrit teknolojisine yeni bir adım atıyor. HT-i modeli, SUV gövde tipiyle sunulmakta olup, benzinli ve elektrikli motorun birleşimini sunarak kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlıyor. Elektrikli motoruyla günlük kullanımlarda 200 kilometreye kadar menzil sunan HT-i, sürdürülebilirlik ve performansı dengeleyerek elektrikli araç sahipliğine yönelik tereddüt edenlere ara bir çözüm sunuyor.

jkmon.jpg

Leapmotor'un '3.0' tasarımıyla donatılmış yeni nesil akıllı teknolojiler sunan hibrit C10 modeli, güvenlik ve performans açısından da dikkat çekiyor. Avrupa için özel olarak tasarlanmış bu SUV model, EREV (Extended Range Electric Vehicle - Uzatılmış Menzilli Elektrikli Araç) teknolojisi ile donatılmıştır ve kullanıcılara çevre dostu bir sürüş deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

kijmo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar