Antalya'da taksiciler TAG sürücüsünü ölümle tehdit etti

Antalya'da taksiciler TAG sürücüsünü ölümle tehdit etti
İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde taksiciler adeta 'terör' estiriyor. Antalya'da bir taksi şoförü TAG sürücüsünün otomobiline binip ölümle tehdit etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Taksicilerle, TAG sürücüleri arasındaki olaylara bir yenisi daha eklendi. Antalya'da çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki gördü. Görüntülerde bir taksi sürücüsü TAG sürücüsünün aracına binerek ölümle tehdit etti. O anlar taksicinin bir arkadaşı tarafından kayda alındı.

"SENİ ARABANIN İÇİNE GÖMERİM"

Görüntülerde tehditler savuran taksi şoförü TAG sürücüsünün arabasının anahtarını da aldı. Taksi sürücüsü TAG sürücüsüne;

"Bir arkadaş geldi ona dokunmadık. Bu iki. Ben fabrikalar mahallesinde taksiciyim. Ben ev geçindiriyorum ekmek kazanıyorum. Seni bir daha burada görürsem yaş, baş, dayı, dede, amca, fark etmez. Senin plakanı şimdi aldım, göndereceğim de. Plakanı kafama yazdım. Seni yolda da görürüm, denk düşeriz, o zaman senin arabanda bir müşteri görürsem, nereden aldığının önemi yok. İçeride girecek olsam bu sana son uyarım. Bu iş büyüyecek, benim ekmeğimi kimse alamaz. Benim ekmeğime kimse mani olamaz yukarıdakinden başka. Senin de mani olmaya çalıştığını görürsem seni bu arabanın içine gömerim." dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar