Antalya'da nem oranı yüzde 90'a ulaştı!

Antalya'da nem oranı yüzde 90'a ulaştı!
Antalya'da nem oranının yüzde 90'a ulaşmasıyla, görüş mesafesi zorlaştı.

Antalya'da bugün yüksek nem seviyeleri, şehrin semalarında ve sahilinde yaşayanlar için görüş mesafesini kısıtladı. Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Acar, kentin sıcaklığının 24 dereceye ulaştığına ve nem oranının yaklaşık yüzde 90'a kadar yükseldiğine dikkat çekti.

Acar, şehrin yüksek kesimlerinden deniz seviyesine bakıldığında bulut tabakasının belirgin şekilde görüldüğünü ifade etti. Ancak, Antalya için çöl tozu aşımının söz konusu olmadığını vurguladı. Nem bulutlarının görüş mesafesini olumsuz etkilemediğini de ekledi.

Bölgede sağanak yağışların etkili olması beklenirken, Cuma gününden itibaren hava parçalı bulutlu devam edecek. Cumartesi günü ise gök gürültülü sağanak yağışlarla birlikte kuvvetli yağışların yaşanabileceği belirtildi.

Kepez ilçesinde bulunan bir seyir terasında mola veren Zeynep Çankaya, normalde Antalya manzarasını kuşbakışı izlemeye alışkın olduklarını ancak bugün hava koşullarının buna izin vermediğini dile getirdi. Konyaaltı Sahili'nde bulunanlar da karşıdaki Beydağları'nı net bir şekilde göremediklerini ifade ettiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar