Ankara'da yürüyen merdivenlere sabotaj: Seçimden önce kirli eller devrede

Ankara'da yürüyen merdivenlere sabotaj: Seçimden önce kirli eller devrede
İstanbul’dan sonra Ankara’da metro istasyonlarında yürüyen merdivenlere kimliği tespit edilemeyen şahıslarca sabotaj yapıldığı ortaya çıktı

İstanbul’un ardından Ankara’da metro istasyonlarında yürüyen merdivenlere kimliği belirsiz kişilerce müdahale edildiği ortaya çıktı

İstanbul’dan sonra Ankara’da da seçimlere günler kala metro istasyonlarında yer alan yürüyen merdivenlere sabotaj eylemlerinin görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan görüntülerde kimliği belirsiz kişilerce yürüyen merdivenlerin durulduğu ve arzaysa yol açacak şekilde müdahale edildiği ortaya çıktı.

"KİRLİ ELLER DEVREDE"

"Seçimden önce kirli eller devrede" başlığıyla yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Son birkaç gündür, kentimizin muhtelif yerlerindeki yürüyen merdivenlerin arıza sayısında ciddi oranda artış tespit edilmesi üzerine Büyükşehir Belediyemiz inceleme başlatmıştır. Yapılan incelemede, yürüyen merdivenlerin hiçbir arıza olmadığı hâlde acil durdurma butonuna basılarak durdurulduğu ve vatandaşlarımızın mağdur edildiği tespit edilmiştir"

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

“Bu tür gayriahlaki davranışların son günlerde artması manidardır. Kirli siyasetin bugüne kadar kimseye fayda sağlamadığı ve bundan sonra da sağlamayacağı ortadadır. Bu çabalar, ABB Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a değil, Ankara halkına zarar vermektedir.

Bu eylemi yapan, yapılmasına teşvik eden ve vatandaşlarımızı mağdur edenler hakkında derhal yasal yollara başvurulacak, konu sonuna kadar takip edilecektir.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar