Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Ankara’'nın Elmadağ ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada 1 kişi de yaralandı.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, büyük üzüntüye neden oldu.

Lalabel Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, sürücülerinin ismi henüz belirlenemeyen 06 BTR 772 ve 06 CYC597 plakalı iki otomobil çarpıştı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yapılan kontrolde iki kişinin hayatını kaybettiğini ve bir kişinin yaralandığını belirledi. Yaralı, hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden iki kişinin cansız bedenleri ise kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ankarada-iki-otomobil-carpisti-2-olu-29621-1.jpgKazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer tarafından sürücülerin isimleri ve kazanın detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak olayın büyük bir üzüntü ve endişeyle karşılandığı belirtildi.

Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması, hız sınırlarına uyması ve trafik kurallarına titizlikle riayet etmesi gerektiği vurgulandı. Bu tür acı olayların tekrarlanmaması için trafik güvenliği önlemlerinin artırılması ve bilinçli sürücülerin önemi üzerinde duruluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar