Ankara taksici esnafından Mansur Yavaş’a tam destek!

Ankara taksici esnafından Mansur Yavaş’a tam destek!
ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyeleri ve Başkentli taksici esnafıyla bir araya geldi. “Ankara’nın taksici esnafı her şeyi hak ediyor” diyen Yavaş’a, taksici esnafına getirecekleri yeniliklerden bahsetti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere doğru ilerlerken, Başkent'in taksi esnafını ziyaret etmeye ve desteklemeye devam ediyor. Yavaş, Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) üyeleri ve Başkentli taksicilerle Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya geldi.

taksicilerle-bulusma-5.jpg

Yavaş, yaptığı konuşmada, taksi esnafına her alanda destek olacaklarını belirterek, özel halk otobüslerine ve dolmuşçulara da destek vereceklerini vurguladı. Göreve geldiği günden beri taksi esnafını desteklemeye çalıştıklarını ve bu desteğin sadece esnaflık kimlikleriyle değil, aynı zamanda şikâyet sayısının düşüklüğüyle hak ettiklerini ifade etti.

taksicilerle-bulusma-11.jpg

TAKSİLERE ÖZEL DEZENFEKSİYON SÖZÜ

Pandemi döneminde taksi esnafına yönelik yapılan destekleri hatırlatan Yavaş, dezenfeksiyon çalışmaları, şeffaf kabin desteği ve maske desteği gibi uygulamaların yanı sıra Sağlık Bakanlığı'nın talep ettiği filyasyon ekibine taksilerin günlük ücretlerini ödeyerek esnafın kazancını artırdıklarını dile getirdi.

taksicilerle-bulusma-8.jpg

"TAKSİ DURAKLARI YENİLENDİ"

Ankara'nın taksi esnafını bir marka haline getirmek için çalışmalarının devam ettiğini belirten Yavaş, kentteki taksi duraklarını yenilediklerini ve dijital platforma geçiş için 1800 taksinin entegre edildiğini açıkladı. Böylece, tarife değişikliklerinde yaşanan sıkıntıların önüne geçmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Yavaş, konuşmasında siyasi kimliğini de vurgulayarak, "Seçim bittiği an bu rozet çıkar, Türk bayrağı rozeti takılır" dedi. Bu sözlerle, seçim sürecinde herkesin takdirine saygı duyacaklarını ve göreve geldiklerinde tüm Ankaralılara eşit hizmet vereceklerini belirtti.

taksicilerle-bulusma-2.jpg

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in ve taksi esnafının Yavaş'a verdiği destek de etkinlikte ön plana çıktı. Taksi esnafı, Yavaş'ın sağladığı desteklerden memnuniyetlerini dile getirerek, geçmişteki olumsuz izlenimleri silerek yeni bir sayfa açtıklarını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar