Ameliyattan çıkan Berna Laçin'e öyle bir yorumda bulundu ki! Tepkilerden korkunca bakın ne yaptı

Ameliyattan çıkan Berna Laçin'e öyle bir yorumda bulundu ki! Tepkilerden korkunca bakın ne yaptı
Berna Laçin’i ameliyat sonrası hastanede ziyaret eden Nasuh Bektaş kişisel sosyal medya hesabından Laçin ile birlikte çekindiği bir fotoğrafı paylaştı. Bir kullanıcı paylaşıma iğrenç bir yorumda bulununca hesabını kapattı.

Berna Laçin'e yapılan iğrenç yorumlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Nasuh Bektaş'ın ziyaretini paylaştığı bir fotoğrafa, Nebil Sulejmani adlı bir kullanıcının attığı iğrenç yorum büyük tepki çekti.

Son günlerde omurilik problemiyle mücadele eden ve geçtiğimiz hafta uzun bir ameliyat geçiren Berna Laçin, hastane odasında çektiği bir video ile takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Nadir görülen bir hastalıkla mücadele ettiğini belirten Laçin, doktorların bu vakayı ileriye dönük bir ders olarak kullanacaklarını ifade etmişti.

ekran-goruntusu-2024-03-14-100924.webp

KORKUP HESABINI KAPATTI

Laçin'i ziyaret eden Nasuh Bektaş, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak oyuncunun sağlık durumuyla ilgili olumlu mesajlar verdi. Ancak paylaşımın altına yapılan iğrenç yorum, sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti. "Nebil Sulejmani" adlı kullanıcının attığı utanç verici yorum, hızla yayılarak tepki topladı. kullanıcı, tepkiler karşısında korkup hesabını kapatmak zorunda kaldı.

ekran-goruntusu-2024-03-14-093452.webp

"ÖLÜYE BİLE TECAVÜZ EDER"

Olayın ardından sinirlenen Bektaş, Nebil'e sert sözlerle seslendi.

“Nebil, senin annen yok mu, senin baban yok mu, senin bir ailen yok mu, sizin bu paylaşımlarınızı aileleriniz görmüyor mu, çevreniz görmüyor mu, arkadaşlarınız görmüyor mu? Nebil’i bırakınız kadını erkeği, Nebil’i ölülerden bile uzak tutunuz ne olur….

Muhtemelen ölüye bile tecavüz eder.”

ekran-goruntusu-2024-03-14-101033.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar