Altını olanlar bu düşüşü beklemiyordu! İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı

Altını olanlar bu düşüşü beklemiyordu! İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, altında yaşanan ani düşüşün ardından konuştu ve vatandaşlara "Ne altın ne dolar, en çok bu yatırım kazandıracak" uyarısında bulundu.

Altın, haftanın son gününde ani bir düşüş yaşayarak TL karşısında yaklaşık %2.5 değer kaybetti. Altının düşüşünden sonra birçok vatandaş panikleyerek "Altında düşüş devam edecek mi?" sorusunu sordu. Uzman isim İslam Memiş, bu soruyu şu yanıtları verdi:

ALTIN KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEK

Her ne kadar ani bir düşüş yaşamış olsa da altında yükseliş trendinin devam edeceğini belirten Memiş, "Gram altın için yılın ilk çeyreğinde 1280 TL direncini takip edeceğim. Orta ve uzun vadede 1450-1550 TL band aralığı gelmesi muhtemel bir sonuçtur." ifadelerini kullandı. 2023''ün altının yılı olacağını söyleyen Memiş, altına yatırım yapmanın hala karlı olduğunu söyledi. Ancak Memiş, 2023''te altın ve dolardan daha çok yükselmesini beklediği yatırım aracını da takipçileriyle paylaştı.

"ALTIN MI GÜMÜŞ MÜ DERSENİZ GÜMÜŞ CEVABINI VERİRİM"

Memiş, son 2 yılda 6 kat değerlenen gümüş madeninin yükselişini 2023''te de devam ettireceğini söyleyerek, "Gümüş bence bu yıl yükseliş olarak altını sollayacaktır. 2023 altın ve gümüş yılı olacak. Şunu özellikle belirtmek isterim ki yatırımcılar gümüşü ihmal etmesin. Gümüşün altından fazla getirisi olacak. Altın mı gümüş mü derseniz gümüş derim." dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar