Altın piyasasında yaprak kımıldasa bilen adam İslam Memiş gram altının 2 katına çıkacağı tarihi açıkladı

Altın piyasasında yaprak kımıldasa bilen adam İslam Memiş gram altının 2 katına çıkacağı tarihi açıkladı
Döviz ve altında yaşanan hareketlilik devam ederken, Piyasa Kahini İslam Memiş, gram altının 2 katına çıkacağı tarihi duyurdu.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

İslam Memiş, gram altın için uzun vadeli tahminlerini paylaştı. Gram altının 2 bin 500 TL'ye ulaşarak zirve yapmasını bekleyen Memiş, yatırımcılar için net tarih verdi.

646e33a6ae1050cf5f40fb0f.webp

"DÜŞÜŞLER KALICI OLMAYACAK"

Ons altın bin 928 dolarda yüzde 1 primle haftayı tamamladığına dikkat çeken Memiş, "Hızlı bir toparlanma oldu. Fed'in faiz kararı var, yine bir dalgalanma olacak. Yüzde 3.7 geldi ABD enflasyonu. Enflasyon geri gelecek ve artmaya devam edecek. Daha kötüsü, ABD'de enflasyonun yüzde 4'e çıkacağına tanık olacağız. Altın fiyatlarında, gümüş fiyatlarında böylece düşüşler kalıcı olmayacak. Şu anda bin 928 dolarda, yukarıda bin 960 direnci var" ifadelerini kullandı.

altin9.webp

"GRAM ALTIN 2 BİN 500 TL'YE ULAŞACAK"

Gram altının televizyon ekranlarında bin 662 liradan işlem gördüğünü belirten Memiş, "Serbest piyasalarda bin 702- bin 712 lira. bin 700 altına sarktı bu hafta ancak kesinlikle dip seviyeler, fırsatları kaçırmayın, yıl sonunda bin 880, 2024 yılının ortalarında, yaz aylarında 2 bin 500 lira seviyelerini bekliyorum. Bir yıl sonraki fiyatı baz aldığımızda bugünkü fiyatlar çok ucuz. Bu hafta alım yapanlar iyi karar verdi" değerlendirmesinde bulundu.

6-35d9.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar