Ali Babacan'a açık açık soruldu: Özgür Özel ittifak teklif ederse ne dersiniz?

Ali Babacan'a açık açık soruldu: Özgür Özel ittifak teklif ederse ne dersiniz?
Geçtiğimiz genel seçimlerde CHP ile ittifak yapıp '15 milletvekili' çıkaran DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan “CHP lideri Özgür Özel ittifak teklif ederse ne dersiniz?" sorusuna bomba bir cevap verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde siyasetteki gelişmeler değerlendirilirken, Babacan'a yöneltilen "CHP lideri Özgür Özel ittifak teklif ederse ne dersiniz?" sorusuna şaşırtıcı bir cevap verdi.

Babacan, DEVA Partisi'nin seçime tek başına girmeye karar verdiklerini ve CHP ile ittifak konusunda görüşme ihtimalini oldukça zayıf gördüğünü ifade etti. Özellikle CHP içindeki ittifakla ilgili yaşanan tartışmaları vurgulayan Babacan, "Sayın Özgür Özel, 6’lı masanın çok da doğru olmadığını parti içerisinde söyledi ve Kılıçdaroğlu'na karşı Özgür Özel seçildi. Bizimle tekrar görüşmek isterler mi? Bilmiyorum. Bizimle tekrar görüşme ihtimallerini oldukça zayıf görüyorum. Kendileri içinde bir çelişki oluşur. DEVA Partisi üzerinden ciddi bir parti içi tartışma yaptılar" dedi.

DEVA Partisi'nin seçim sürecine odaklandığını ve adaylarını açıklamaya başladıklarını belirten Babacan, CHP ile ittifak konusunda olumsuz bir yaklaşım sergiledi. Bu cevaplarla birlikte yerel seçimlere ilişkin siyasi dinamikler daha da belirginleşiyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar