Ali Babacan Gaziantep il ve ilçe adaylarını duyurdu

Ali Babacan Gaziantep il ve ilçe adaylarını duyurdu
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerinin başkan adaylarını açıkladı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi lideri Ali Babacan, yaklaşan yerel seçimlerde partisinin Gaziantep adaylarını tanıttı. Parti içindeki hizmet odaklı anlayışın vurgusunu yapan Babacan, belediyelerin hizmet getirmenin ve şehirlerin gelişimine katkı sağlamanın bir aracı olduğunu belirtti.

Gaziantep'te gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında adaylarını açıklayan Babacan, "Duymayan kalmamıştır herhalde ama ben buradan bir kez daha söyleyeyim, DEVA Partisi tüm illerde kendi adaylarıyla seçime girecek" diyerek partisinin kararlılığını bir kez daha vurguladı. Adayları için ise belediye deyince gözünde dolar işareti belirmeyen arkadaşlar diyen Babacan, iddiaları bir çıkışta bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ekrem Kurt'u gösteren DEVA Partisi lideri Babacan, aynı zamanda ilçelerin belediye başkan adaylarını da açıkladı: Araban Belediye Başkan adayı Ferit Karataş, Islahiye Belediye Başkan adayı Bekir Yücel, Oğuzeli Belediye Başkan adayı Mehmet Bozkurt, Şahinbey Belediye Başkan adayı Bekir Saltan, ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Okan Kısacık.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar