Akşener: “Bahçeli Türk Milliyetçiliğini bir mektuba pul etti”

Akşener: “Bahçeli Türk Milliyetçiliğini bir mektuba pul etti”
Bahçeli’nin teröristbaşının mektubuna yönelik destek açıklamasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ben Türk milliyetçisiyim. Sayın Bahçeli dün itibaren Türk Milliyetçiliğini bir mektuba pul etti” ifadeleriyle tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener Bahçeli’nin teröristbaşı Öcalan'ın mektubuna destek açıklamasına tepki gösterdi. Akşener tepkisinde, “Ben Türk milliyetçisiyim. Sayın Bahçeli dün itibaren Türk Milliyetçiliğini bir mektuba pul etti. Biz hangi mektupları okuruz, hangi mektuplar üzerinden tutum alırız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarının detayları şu şekilde:

“31 Mart elbette Türkiye’nin yerel seçimleriydi. Türkiye’nin birçok kentine, ilçelerine gittik. 31 Mart’a kadar çok çirkin bir dili benimsedi Cumhur İtiifakı. Millet İttifakı olarak biz düşmanlaştırıcı dili sakinleştirmeye gayret ettik. 31 Mart’a Türkiye’yi kazasız belasız getiren biziz.”

“Sayın Kılıçdaroğlu ile 31 Mart akşamından itibaren devam eden süreci istişare ile yürüttük.

İstanbullunun yüzde 70’i banka borcuyla yaşıyor. Her 3 İstanbullunun biri işsiz. Türkiye’nin dış politikadaki durumu rezalet.”

“Biz İstanbullunun demokrasiye, hak ve hukuk arayışına inandık ve ekonomideki durumu daha da kötüye gitmesine engel olmak için biz arıza çıkarmadık, hodri meydan dedik. İyi ki demişiz… Sandıkları koruma konusunda bir sorun yok, gençlik kollarımız, avukatlarımız, milletvekillerimiz, STK’lar devrede. Oy sayımının saat 22.00’da tamamlanmasını bekliyorum.”

“BAHÇELİ TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ BİR MEKTUBA PUL ETTİ”

 “Bir terör örgütü liderliğinden hüküm giyen bir Apo üzerinden İmralı açılımını yapan sayın Bahçelidir. Dün bebek katili diyen zat bugün Öcalan avukatlarla görüşülmelidir dedi. Bir tarafta Abdullahların düşürüldüğü durum, diğer tarafta Sayın Bahçeli’nin demesi ve sayın Erdoğan’ın bizim Mehmet gitti demesi. Bizim Mehmet kim? Öcalan’ın kardeşi. Sonra bir doçent gitti. Bu doçenti kim gönderdi? Oradan bir mektup geldi, onun şokunu yaşarken sayın Bahçeli’den bir açıklama geldi.”

“Ben Türk milliyetçisiyim. Sayın Bahçeli dün itibaren Türk Milliyetçiliğini bir mektuba pul etti. Biz hangi mektupları okuruz, hangi mektuplar üzerinden tutum alırız. İstanbul’u kazanmak için dün yapılanları şiddetle reddediyorum.”

“Teröristbaşından medet olmak, İstanbul’u kazanmak için her anlayışı mübah görmek çirkin bir anlayıştır. İstanbul’da oy kullanan herkes bu çirkinliği, bu dümeni gördü. İnsanlar artık ahmak yerine konmayı reddediyor. İstanbul büyük bir şehir ve şehirli bir şehir. İstanbullu artık bir şeyi gördü: İstanbul’un rantı üzerinden demokrasi katledildi. İstanbul’un parasının yandaşın elinde kalması için sivil bir darbe yapıldı ve İstanbul’un iradesine el konuldu.""Biz bugüne kadar hırsızlıkla anılmadık. Sert tutumlarımla eleştirilmişimdir ama para ile ilgili tek bir şey söylenmedi. İstanbul’un parası İstanbullulara harcanacak. Sayın İmamoğlu kazansın ertesi gün mal varlığımı açıklarım. Bizim Millet İttifakı olarak bu konuda bir sorunumuz yok.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar