Akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı: 3 ölü

Akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı: 3 ölü
Adıyaman’da, akraba iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyü'nde akraba olan iki aile arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, köyde yaşayan aileler arasında başlayan tartışmanın hızla büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmesiyle meydana geldi.

YARALILARDAN BİRİ KAÇTI

Çatışmada 9 yaşındaki Mustafa Avcı, Abidin Avcı (39) ve Tuğba Avcı hayatını kaybederken, Kasım Avcı ile ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Çatışma haberinin alınması üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Kasım Avcı'nın kaçarak kayıplara karıştığı belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı, Samsat Devlet Hastanesi, Kahta Devlet Hastanesi ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi. Ancak, yapılan bütün müdahalelere rağmen Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı hayatını kaybetti.

Olayın ardından hastanede sinir krizi geçiren hayatını kaybeden kişilerin yakınlarına polis ve jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Çatışmada yaşamını yitiren Mustafa Avcı ile Abidin Avcı'nın baba-oğul olduğu öğrenildi. Kaçan Kasım Avcı'nın yakalanması için ekipler tarafından başlatılan çalışma devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak soruşturma sürüyor. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar