AKP'lilerin Erdoğan planını açıkladı: Erdoğan'a bunu yapacaklar!

AKP'lilerin Erdoğan planını açıkladı: Erdoğan'a bunu yapacaklar!
Erdoğan'ın hemen her seçimde kendi partisinden fazla oy alması parti içerisinde rahatsızlıklara neden olurken, gittikçe güç kaybeden Erdoğan'ın partisinden yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Gazeteci Can Ataklı, AKP'lilerin yaptıkları her hareketi anlatmak için kullandıkları 'Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla' sözünü yorumladı.

Korkusuz yazarı  Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında, “Ülkenin yönetiminde söz sahibi olanların neredeyse tamamı söze her başladıklarında AKP Genel Başkanı’nın adını mutlaka anıyorlar ve ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde, sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde’ tanımlarını kesinlikle kullanıyorlar. Ama size bir şey diyeyim mi, bana gına geldi artık” ifadelerini kullandı.

"TALİMATI GENEL BAŞKANDAN GELMİŞTİ"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangından sonra “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ile yangına müdahale ettik” demesi ile Gaziantep ve Mardin’deki trafik kazalarından sonra açıklama yapan İçişleri Bakan Soylu’nun da “Kazaların ardından hemen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bildirdik ve bölgeye intikal ettik” demesini hatırlatan Can Ataklı, şöyle yazdı:

“Tabii bu tür söylemler en azından benim zihnimde ‘Bunlar sadece kağıt üzerinde etkili ve yetkili, gerisi palavra’ algısı oluşturuyor. Tabii bu zevat yakın bir gelecekte iktidarın kaybedilmesi halinde ‘Biz bir şey yapmadık, her şeyin talimatı genel başkandan gelmişti’ diyecekler orası da ayrı.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar