AKP'li belediyeden vatandaşa yol satışı!

AKP'li belediyeden vatandaşa yol satışı!
AKP'li Düzce Belediyesi, belediyeye ait olan bir yolu vatandaşa sattı. Satılan yerin yol olduğu ise vatandaşın ördüğü duvar ile anlaşılırken, AVM yapacağı ortaya çıktı.

AKP'li Düzce Belediyesi, Uzunmustafa Mahallesi 865'inci sokakta bulunan yolu bir vatandaşa sattı. 

Olay, yolu satın alan Metin Çapar adlı vatandaşın AVM yapmak için yolun etrafına duvar örmesiyle ortaya çıktı. Çapar, "Düzce Belediyesi, yolun da içinde olduğu bin 600 metrekarelik alanı bana sattı" dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, satış sürecinin istifa ettirilen eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından başlatıldığı ve satışın da daha sonra göreve gelen AKP İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay döneminde gerçekleştiği bildirildi. Dursun Ay yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Bu yolun içerisinde olduğu arsa üzerinde daha önceden planlama yapılmıştı. Hamur usulü ile birleştirilme sonucu bu durum ortaya çıktı. Yapılan planlama ile alanın bir bölümü yola, bir bölümü de imara açılmıştı.

Satış da bu çerçevede gerçekleşen bir durum. Ancak belediye planlamasını yapmadan satın alan vatandaş, yol üzerinde sınır çizince bu görüntü ortaya çıktı. Zaten artık buranın yol olma özelliği kalmamıştı. Yakınında yeni bir yol yapıldı"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar