AKP'li belediyeden 'ışıklı kiraz' israfı!

AKP'li belediyeden 'ışıklı kiraz' israfı!
Kocaeli’nde Körfez Belediyesi’nin AKP’li İsmail Baran dönemindeki harcamalarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak belediyenin geçen yıl kiraz şeklindeki sokak lambalarına 207 bin TL ödediği ortaya çıktı.

Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Şener Söğüt oldu. Körfez eski Belediye Başkanı AKP’li İsmail Baran dönemindeki harcamalar ise dudak uçuklattı.

Sözcü'nün haberine göre Baran, 2018 mayıs ayında ilçeye 207 bin 500 TL’ye kiraz biçiminde sokak lambaları aldı. Bölgedeki kiraz anıtı da yenilendi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Tükkan, AKP’li Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın 2018 yılı içerisinde temsili ağırlamaya 9 milyon 150 bin TL ödediğini açıkladı. Türkkan, belediye yetkililerine “Kocaeli’ne bağlı Körfez Belediyesi, 2018 yılında temsil ağırlama gideri olarak 9 milyon 150 bin TL harcama yapmış..! ‪Ne yediniz, ne içtiniz, kime yedirdiniz, kime içirdiniz? ‪Ayıptır, yazıktır, günahtır..! ‪Nasıl geçti boğazınızdan? Hiç mi sıkılmadınız? ‪Hiç mi utanmadınız?” diye sordu.

AKP’li İsmail Baran 2016 yılında ise Selçuklu motifli bank ve Selçuklu motifli çöp kovaları, dekoratif çiçek bordürleri, piknik masaları ve oyuncak köpek balığı almış, bunlara da 2 milyon 648 bin tl ödemişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar