AKP'li belediye Hüseyin Turan konserini iptal etti

AKP'li belediye Hüseyin Turan konserini iptal etti
Muhalif görüşleri nedeniyle bir sanatçıya daha konser iptali geldi.AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi, Melike Şahin’inardından halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan’ın da konserini iptal etti.

Seçimlerin ardından muhalif görüşleriyle öne çıkan sanatçılara AKP'li belediyelerin ambargosu devam ediyor. Melek Mosso, Melike Şahin ve Mabel Matiz gibi sanatçıların ardından bir boykot da Hüseyin Turan'a geldi.

Hüseyin Turan, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaparak 29 Temmuz’da 61’inci Uluslararası Bursa Festivali kapsamında vereceği konserin hedef gösterilmesi nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Turan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce katıldığım bir festivaldir. Trol dediğimiz cahil ve kinci sürü, benim tweet’lerimi gerekçe göstererek, organizasyona baskı yaparak engelletmişler. Yediler kendilerini günlerdir. Paylaşımlarımın doğruluğu kanıtlanmıştır, benim için ‘madalyadır.’ Teşekkür ederim :)”

ht.jpg

BAŞKAN AKTAŞ: "TOPLUMUN DEĞERLERİNE SAYGISIZLIK YAPTILAR"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş da bir paylaşımda bulunarak Şahin ve Turan’ın konserlerinin iptal edilmesi gerekçesini bu sanatçıların ‘toplumun değerlerine saygısızlık yapması’ olarak gösterdi.

b1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar