Ağrı'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 23 yaralı

Ağrı'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 23 yaralı
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 23 kişi yaralandı.

Ağrı'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 23 yaralı

Öğretmenleri Eleşkirt merkezden Toprakkale köyüne götüren Özkan Tekin idaresindeki 06 GF 3693 plakalı servis minibüsü ile Mollasüleyman köyünden ilçeye giden Ercan Yıldız'ın (39) kullandığı 04 AE 525 plakalı otomobil köy yolunda çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre, çoğunluğu öğretmenlerden oluşan 23 kişi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ve vatandaşların yardımıyla yaralılar Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 3'ü Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bu arada, yolun kar yağışı nedeniyle kaygan olduğu öne sürüldü.

"Çok şükür öğretmenlerimizde ciddi bir şey yok"

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza nedeniyle üzüntü duyduklarını söyledi.

Yaralıları ziyaret etmek için Eleşkirt Devlet Hastanesine hareket ettiğini anlatan Tekin, "Çok şükür öğretmenlerimizde ciddi bir şey yok. Kafa ve burun kırılmaları olan öğretmenlerimiz var. Bazı öğretmenlerimiz ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilmiş. Ancak otomobildeki yaralıların durumunun biraz daha ciddi olduğu söylendi."

Olayı hafif sıyrıklarla atlatan servis minibüsü sürücüsü Özkan Tekin ise öğretmenleri ilçe merkezinden Toprakkale köyündeki okula götürmek için yola çıktıklarını anlatarak, otomobilin yolda kayarak kendilerine doğru gelmesi nedeniyle duramadıkları için çarpıştıklarını söyledi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar