Adobe'nin Türkiye fiyatlarına dev zam: İşte yeni fiyatlar!

Adobe'nin Türkiye fiyatlarına dev zam: İşte yeni fiyatlar!
Adobe, bugün Grafik Tasarımcılar için hayati öneme sahip olan Creative Cloud hizmetine fiyat artışı yapacağını duyurdu. Yeni fiyatlar, kullanıcıların daha yüksek maliyetlerle karşılaşacağı anlamına geliyor.

Birkaç gün önce sizlerle paylaştığımız haberde, Adobe'nin dünya çapında Creative Cloud hizmetine zam yapacağını duyurmuştuk. Bugün ise bu zam resmen uygulamaya konuldu. Türkiye'deki kullanıcılar da yeni fiyatlarla ilgili bilgilendirilmeye başladılar.

Adobe'nin resmî internet sitesinde yayımlanan güncel fiyatlar, grafik tasarım işiyle uğraşan kişiler ve kurumlar için pek iç açıcı değil. Önceden aylık 190 TL olan Adobe Creative Cloud abonelik ücreti, şu anda 478,80 TL'ye çıkmış durumda. Aynı şekilde, yıllık abonelik ücreti de 2.290 TL'den 5.745,60 TL'ye yükseltilmiş.

439865.jpg

Bu fiyatlar, indirimli fiyatlar olarak belirtiliyor. Normalde Adobe Creative Cloud'un aylık ücreti 925,20 TL iken, yıllık ücreti 10.526,40 TL. Bununla birlikte, bu fiyatlar bireysel tüketiciler için geçerli. Kurumsal müşteriler ise lisans başına 425 TL + KDV ödemek durumunda kalacaklar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar