Adli Tıp Kurumu ve Dicle Üniversitesine sözleşmeli personel alınacak

Adli Tıp Kurumu ve Dicle Üniversitesine sözleşmeli personel alınacak
Resmi Gazete üzerinden yapılan duyurulara göre, Adli Tıp Kurumu, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirmek üzere çeşitli pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığına ve Dicle Üniversitesine ise personel alınacak.

Sözlü sınav sonuçlarına göre belirlenecek adaylar arasından, 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 erkek ve 1 kadın infaz ve koruma memuru, 47 destek personeli, 28 sağlık teknikeri, 14 tekniker (inşaat, elektrik, sıhhi tesisat, bilgisayar), 15 laborant, 42 büro personeli, 20 hemşire, 3 psikolog, 10 biyolog, 15 mühendis (bilgisayar, inşaat, elektrik, fizik, makina) ve 12 kimyager pozisyonlarına toplamda 257 kişiyi istihdam edecek.

Başvuru şartları arasında, 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan türlerinden en az 70 puan alınması ve başvuruların 5-18 Şubat tarihleri arasında e-Devlet üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapılması bulunuyor.

Dicle Üniversitesi de sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, 9 hemşire, 1 ebe, 3 tıbbi laboratuvar teknikeri, 2 tıbbi sekreter, 1 sağlık teknikeri (diyaliz), 1 sağlık teknikeri (radyoterapi), 2 acil tıp teknisyeni, 13 büro personeli, 21 temizlik görevlisi, 8 hasta bakım ve temizliği personeli, 1 şoför, 1 gassal, 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 bilgisayar teknisyeni, 1 biyomedikal cihaz teknikeri, 1 biyomedikal mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 kütüphaneci ve 1 mütercim-tercüman pozisyonlarına toplamda 89 kişi alınacak.

Adaylar, başvurularını 15 gün içinde "http://pbs.dicle.edu.tr" adresinden gerekli belgeleri yükleyerek elektronik ortamda gerçekleştirebilecekler. Başvuru şartları ve ayrıntılar üniversitenin internet sitesinde ve Resmi Gazete'de yer alan ilanda bulunabilir. Elektronik ortamda yapılan başvuruların ardından, KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan adaylar belirlenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar