Adıyaman'da şehit askerler için anma yürüyüşü yapıldı

Adıyaman'da şehit askerler için anma yürüyüşü yapıldı
Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan 12 asker için Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, anma ve destek amaçlı bir yürüyüş yapıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan 12 asker için anma ve destek amaçlı bir yürüyüş düzenlendi. İbn-i Mirza Parkı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Yüzüncü Yıl Parkı'na kadar bir yürüdü.

Yürüyüş sırasında,"Ne mutlu Türküm diyene", "Vatan sana canım feda","Şehitler ölmez vatan bölünmez", ve "Kahrolsun PKK" gibi sloganlar atıldı. Toplanan kalabalık, şehitlerin isimlerinin okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde dua etti.

Yürüyüşe katılanlar adına basın açıklaması yapan Ferhat Kaya, buradaki buluşmanın amacının şehitlere olan görevlerini yerine getirmek olduğunu ve fitne, fesat ve nifak gibi olumsuzluklara izin vermeyeceklerini belirtti. Şehitlerin anısına gerçekleştirilen etkinlik, toplumun şehitlere olan saygısını ve destekleyici duruşunu göstermek adına organize edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar