Acun Ilıcalı Erzurumlu kadının videosuna kayıtsız kalmadı

Acun Ilıcalı Erzurumlu kadının videosuna kayıtsız kalmadı
Erzurum'da bir iftar sonrası yapılan sokak röportajı, sosyal medyanın dikkatini çekti ve hızla viral oldu. Acun Ilıcalı da videoya kayıtsız kalamadı.

Erzurumlu bir kadın, yerel bir televizyon kanalına verdiği röportajla samimiyeti ve içtenliğiyle birçok kişinin beğenisini kazandı. Razamanın nasıl geçtiğini soran muhabire, "Ramazan'ın ilk günü harikaydı. Yemekler lezzetliydi, neşeli bir atmosfer vardı. Doğrusu, Erzurum halkını pek sevmiyorum. Kendimi de çok sevmiyorum. Daha kültürlü olabilirsek, daha iyi olurdu" şeklinde cevap veren kadının videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da bu videoya kayıtsız kalmadı. Röportajın Erzurum Gaste Instagram hesabından yayınlanacağını öğrenen kadın, "Rezil olacağım. Ya bizim herif görürse? Daha geçenlerde kriz geçirdi" şeklinde endişelerini de dile getirdi.

o.jpg

Kadının eşine selam göndererek röportajı bitirmesi ve samimi tavırları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Acun Ilıcalı da bu röportaja kalp emojisi koydu.

Sosyal medyada, "Hemen bir program yap abi", "Survivor daveti gelir heralde" gibi yorumlar yapıldı, video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı.

o9o.jpg

pp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar