Acı olay: Üniversiteli genç kız yurt önündeki kazada hayatını kaybetti

Acı olay: Üniversiteli genç kız yurt önündeki kazada hayatını kaybetti
Aksaray'da yaşanan olayda kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 2 üniversite öğrencisinden 20 yaşındaki Mine Nur Uysal, o esnada cep telefonuyla konuşurken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. İrem Koyuncu isimli genç ise son anda kurtuldu.

Acı olay: Üniversiteli genç kız yurt önündeki kazada hayatını kaybetti

Yaşanan kaza, saat 19.30 sıralarında Hacılar Harmanı Mahallesi, KYK yurdunun yakınında meydana geldi. Aksaray Üniversitesi öğrencisi tarih bölümünde okuyan İrem Koyuncu ve tarih bölümü 2'nci sınıf öğrencisi arkadaşı Mine Nur Uysal ile kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Tam bu esnada 23 yaşındaki Gencay Kavlak yönetimindeki 06 KFT 11 plakalı otomobilin geldiğini gören İrem Koyuncu, geri çekildi ve kazadan kurtuldu. Fakat olay anında cep telefonuyla konuşan ve yanında bulunan arkadaşı Mine Nur Uysal'a otomobil çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan Mine Nur, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti Mine Nur'un cansız bedeni ise otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulmuş olan sürücü Kavlak ise gözaltına alındı.

BEN SON ANDA KURTULDUM

İrem Koyuncu, arkadaşı Mine Nur Uysal ile birlikte kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istediklerini söyledi ve ''Mine Nur Uysal ile birlikte karşıya geçecektik. Araba bir anda hızla geldi. Normalde bana çarpıyordu, ben geri çekildim. Arkadaşımda telefonla konuşuyordu. Ona hızla çarptı. Daha sonra bir hayli sürüklendi” dedi.

CENAZESİ BURDUR'A GÖNDERİLECEK


Olay sonrası İrem Koyuncu, gözyaşları içerisinde polise yolun karşısına geçmek istedikleri bölge ile çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan arkadaşı Mine Nur'un, cep telefonu ve başörtüsünün düştüğü yeri gösterdi. Hayatını kaybeden Mine Nur'un cenazesinin ise otopsi sonrası memleketi Burdur'a gönderileceği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar