Abdurrahim Albayrak hakkında suç duyurusu

Abdurrahim Albayrak hakkında suç duyurusu
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Başakşehir'i itibarsızlaştırmak adına farklı farklı bu bilgileri yaydılar" gerekçesiyle Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın açıklamalarına ilişkin suç duyurusunda bulunduklarını söyledi:

"Biliyorsunuz Galatasaraylı yönetici 'VAR ses kayıtları, görüntüleri elimde.' diyerek, özellikle, maksatlı, Başakşehir'i itibarsızlaştırmak adına farklı farklı bu bilgileri yaydılar. Biz de haklarında suç duyurusunda bulunduk. Geçen gün bir yayında bir gazeteciye 'Ben size dinleteceğim.' demiş. Arkadaşlara talimat verdim sordular, o arkadaşa da dinletmemiş. Dün de Nihat Bey, 'Biz, VAR kayıtlarının federasyondan çıkmadığını, hiçbir kulüple de paylaşmadığımızı beyan ediyorum.' dedi. Bize de yazılı olarak hiçbir kulübe verilmediğini söyledi. İşin ne kadar asılsız olduğu da aslında ortada."

Gümüşdağ Medipol Başakşehir’in maçlarını oynadığı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndan "Fatih Terim" isminin çıkarılacağı yönündeki haberlerle ilgili, "Stat ismi değişmesiyle alakalı bir şey gündemimizde yok." ifadesini kullandı.

"GALATASARAY'I TEBRİK EDİYORUM"

Medipol Başakşehir Başkanı Gümüşdağ, 2018-2019 sezonunu hakkındaki değerlendirmesine ilişkin şu ifadelerle bulundu:

"Bunu taçlandırmak istedi ama futbolda her türlü netice var. Saha içinden çok saha dışı etkenlerle uğraştık. İkinci olduk. İstikrarlı gidişten dolayı, 5 yıllık bir yapıya rağmen ligin hep sevilen, sempatik takımı olduğumuz için takımımızı çok başarılı buluyorum. Ekibi de başarılı buluyorum. Galatasaray Kulübünü de tebrik ediyorum. Sezon bu sene ilk defa bu kadar çekişmeli geçti. Enteresan kararlar gelişti. Bunların hepsini izledik. Saha dışında veya saha kenarında yaşanan olaylar kabul edilebilir değil. Futbol öyle bir platform ki hepimizin evine giriyor. Sosyal medyada, televizyonlarda yaşanan binlerce olumsuz şey, Türk futbolunun marka değerine çok kötü yansıyor. Futbolu, futbol olarak görmek, yaşamak lazım. Bu işe çok farklı anlam yüklememek lazım. Bizim için Başakşehir Futbol Kulübü hedefinden sapmadı, sapmayacak. Her zaman zirveyi zorlayan, ilk 5'in içinde olacak. Ayağa kalktık. Üç dört gün zor oldu ama ayağa kalktık. Önümüzdeki sezon için hazırlıklara devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl da Başakşehir'i aynı heyecanla zirvenin tepesinde olan bir takım olarak göreceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar