Abdullah Güler kimdir? AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Güler kaç yaşında, nereli?

Abdullah Güler kimdir? AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Güler kaç yaşında, nereli?
AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Güler vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok kişi internette Abdullah Güler'in hayatı ve siyasi kariyerini araştırıyor. Peki Abdullah Güler kimdir? AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Güler kaç yaşında, nereli?

Abdullah Güler kimdir?

AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Güler insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok vatandaş internette Abdullah Güler'i araştırıyor. Peki Abdullah Güler kimdir? AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Güler kaç yaşında, nereli?

ABDULLAH GÜLER KİMDİR?

Abdullah Güler, 28 Mart 1969'da Sivas'ta doğmuştur. Hukuk Müşaviri ve Avukat olan Abdullah Güler, eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. İstanbul'da uzun yıllar serbest avukat olarak çalıştıktan sonra Abdullah Güler Türkiye Cumhuriyet Başkanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda (TOKİ) Başkan Danışmanı ve Hukuk Müşaviri olarak görev almıştır.

Abdullah Güler, aynı zamanda Türkiye Okçuluk Federasyonu'nda 2016-2018 yılları arasında Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Siyasi kariyerinde de aktif rol oynamıştır. 2003-2015 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca, 2009-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Hukuk Komisyonu Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

Abdullah Güler, aynı zamanda Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olarak da görev yapmaktadır. Abdullah Güler, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar