8 milyonluk kiraz!

8 milyonluk kiraz!
Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı'nı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda Kiraz Festivali'nin tarihi ve bütçesi belirlendi.

Başkan Volkan Nallar'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Türkiye Duran Koçak 23 Yaş altı Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda başarılı olan sporcuya ödül verildi. Meclis üyeleri, gündem maddeleri ve komisyon raporları üzerinde detaylı bir şekilde görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Nallar, belediyenin borçlarına ilişkin ciddi bir durumla karşı karşıya olduklarını belirterek, borçlar nedeniyle mülk satışı ya da takası yapılması gerektiğinde meclis üyelerinin onayına başvuracaklarını ifade etti.

aw200327-01.jpg

Ayrıca, Süleymanpaşa Çiftçi Malları Koruma Heyeti seçimi yapıldı ve üç yeni müdürlük kurulması kararlaştırıldı. Yeni müdürlükler arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü bulunuyor.

Toplantıda 58. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali'nin tarihi ve bütçesi de belirlendi. Festival, 13-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 8 milyon TL'lik bir bütçe ayrılacak.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı 4 Haziran Salı günü yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar