40 dakika boyunca yapılan kalp masajı ile hayata tutundu

40 dakika boyunca yapılan kalp masajı ile hayata tutundu
Yeğeninin düğününde beklenmedik bir olay yaşandı. 60 yaşındaki Metin Bektaş, yeğeninin düğününde yüzükleri takarken aniden fenalaşarak yere yığıldı.

Neyse ki, düğüne katılan birkaç doktor ve hemşire hemen harekete geçti. Bektaş'ın kalp krizi geçirdiğini fark eden sağlık personeli, derhal müdahalede bulunarak kalp masajına başladı. Düğün alanına ulaşan ambulans ise hızla gelerek Bektaş'ı hastaneye yetiştirmek için harekete geçti. Yolda da kalp masajı devam etti ve Bektaş, acil servise ulaştığında 40 dakika boyunca süren aralıksız kalp masajıyla hayata döndü.

Doktor ve hemşirelerin hızlı ve etkili müdahalesi, Bektaş'ın yaşamını kurtardı. Bektaş, hastanede yapılan tetkiklerin ardından ritim bozukluğu nedeniyle kalp pili takıldı ancak şimdi sağlıklı günlerine geri dönmüş durumda.

Metin Bektaş, yaşadığı kritik anlarda kendisine yardımcı olan doktor ve hemşirelere minnettarlığını dile getirerek, "Hemşire ve doktorlar müdahaleleri en iyi şekilde yaptıkları için hayatta kalmamı sağladılar" şeklinde konuştu. Bektaş, bu ani sağlık sorunuyla başa çıkmasında sağlık personelinin özverili çabasının büyük rol oynadığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar