28 yaşındaki gence gecelik giydirip dehşeti yaşattırmışlardı! Cezaları belli oldu

28 yaşındaki gence gecelik giydirip dehşeti yaşattırmışlardı!  Cezaları belli oldu
Bursa’da 28 yaşındaki genci kelepçeleyerek kadın elbisesi giydirip işkence yapanların ifadeleri ortaya çıktı.

Gamze Ü. isimli kızı seven Erhan M. ve Yaşar Deniz Çakıcı arasındaki sorunu çözmek için buluştu. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşar Deniz Çakıcı yanında bulunan diğer kişilerle birlikte Erhan M. ve Mehmet Ş.'nin ağızlarını bantlayıp ellerini kelepçeleyerek işkence uyguladı.

mermili-gecelikli-iskence-saniklari-son-42834.jpg

MERMİ YUTTURDU

İşkencenin boyutunu artıran Çakıcı Erhan M.'nin ağzına tabanca sokup kurşun mermi yutturdu. Sonra Erhan M.'ye kadın elbisesi giydirerek bu anları videoya kaydetti.

mermili-gecelikli-iskence-saniklari-son-42834-9.jpg

Sosyal medyada videoları izleyen Çakıcı'nın arkadaşları, durumu polise ihbar etti Çakıcı ve diğer şüpheliler gözaltına alındı. Mahkeme şüpheliler hakkında 15’er yıla kadar hapis cezası istedi.

mermili-gecelikli-iskence-saniklari-son-42834-1.jpg

“O ANKİ HEYECAN VE ÖFKEYLE YAŞANDI”

Erhan M.’nin evine zorla girmeye çalıştığını iddia eden Çakıcı “Erhan M., Gamze Ü.’nün eski erkek arkadaşıydı. Gamze benim kardeşim gibidir. O gün Gamze’yi benim evime gelirken takip etmiş. İçeriye zorla girmeye çalışınca, aramızda tartışma çıktı. Olay, o anki heyecan ve öfkeyle yaşandı. Daha sonra Erhan M. ile konuşup anlaştık ve aramızda bir sorun kalmadı. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Pişmanım” dedi.

mermili-gecelikli-iskence-saniklari-son-42834-3.jpg

“SİNİRLİ HAREKET ETTİK”

Erhan M.’yi misafir olarak ağırladıklarını vurgulayan Ebubekir Tokatlı şunları söyledi: Erhan M.’nin, Mehmet Ş.’ye karşı yaptığı eylemler nedeniyle suça konu olan olayı yaptık. Pişmanım. Olay anında heyecan ve sinirli hareket ettik. Keşke böyle bir olay olmasaydı” diyerek tahliyesini talep etti.

mermili-gecelikli-iskence-saniklari-son-42834-5.jpg

“TERS KELEPÇE YAPAR GİBİ EVE ZORLA ALDI”

Şiddete maruz kalan Erhan M. İse yaşadıklarını şöyle anlattı:

Çakıcı’dan ve müşteki sanık Mehmet Ş.’den şikayetçiyim. Diğer sanıklardan şikayetçi değilim. Beni Yaşar Deniz Çakıcı ters kelepçe yapar gibi eve zorla aldı. Yanında da Ebubekir Tokatlı vardı. Kafamı sanırım Mehmet tutmuştu. Ebubekir dış kapıyı açtı ve beni içeriye aldılar. Darbederek beni zorladılar.

mermili-gecelikli-iskence-saniklari-son-42834-8.jpg

CEZALARI BELLİ OLDU

Yaşar Deniz Çakıcı’yı, Erhan M. ve müşteki sanık Mehmet Ş.’ye karşı işlediği suçlardan 20 yıl, Ebubekir Tokatlı’yı 17 yıl 11 ay 15 gün, tutuksuz sanık Gamze Ü.’yü ise 9 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar