2024 Yılbaşı akşamı televizyonda ne var? 2024 yılbaşı akşamı izlenebilecek TV programları listesi

2024 Yılbaşı akşamı televizyonda ne var? 2024 yılbaşı akşamı izlenebilecek TV programları listesi
Yılbaşı akşamında pek çok vatandaş televizyonda hangi programların olduğunu merak ediyor. İşte 2024 Yılbaşı akşamı TV programları listesi...

Yılbaşı akşamını evde geçirecek olan ve televizyondaki programları merak eden vatandaşlar TV listelerini sorgulamaya başladı. Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanalları yılbaşına özel programlarını yayınladı. İşte kanallar ve programlar listesi...

YILBAŞINDA TV'DE NELER VAR?

Kanal D

Yılbaşında Kanal D ekranlarında Şarkılar Bizi Söyler programı olacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hünsü Şenlendirici'nin sunduğu eğlenceli programa Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi konuk olmuş olacak.

TV8

O Ses Türkiye yılbaşı, yeniyılda izleyicilerle olacak. Jürisinde Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in de yer alacağı programa ayrıca Enis Arıkan, Devrim Özkan, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Kerem Alışık, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya gibi tanınan isimler konuk olarak katılacak.

Star

Star TV'de İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show, yılbaşı gecesi ekran başındaki seyircilerle olacak. Star TV'nin yılbaşı klasiği hailne gelen İbo Show'da konuk olarak ise Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar bulunuyor olacak.

SHOW TV

Güldür Güldür Show, her sene olduğu gibi bu sene de izleyicilere keyif dolu bir akşam yaşatacak. Metin-Eda Özülkü, Sibel Alaş, Jale ve Seyyal Taner; akordeon ustası Muammer Ketencioğlu ile Balkanlar Korosu programda yer alacak ve Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı marşıyla Norm Ender, onun yanı sıra Nazan Öncel şarkılarıyla herkesi mutlu edecek.

Güldür Güldür Show’a ayrıca ikonik Sürahi Nine karakterleriyle Yasemin Yalçın ve başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtcu katılacak. İllüzyonist Enver Ertaş ise sahnede Ali Sunal ile harika ve akıllarda yer edecek bir gösteri gerçekleştirecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar