2 kentte daha ekmeğe zam: İşte yeni fiyatları

2 kentte daha ekmeğe zam: İşte yeni fiyatları
Ekmek zamları yurt genelinde yayılmayı sürdürüyor. Yüksek enflasyonun neden olduğu maliyet giderlerini öne süren fırıncıların talebiyle bu kez Çorum ve Isparta'da ekmek fiyatları zamlandı.

Çorum'da 5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğin fiyatı, yapılan zamla 7 lira oldu. Fiyat artışı 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak.

5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 7 lira oldu. Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası da ekmek fiyatlarında düzenlemeye gitti.

Halk Ekmek, 200 gram ekmeğin fiyatını 5 TL olarak belirledi. Halk Ekmek Fabrikası, piyasa fiyatlarının altında ekmek satışına devam edecek.
Belediye Başkan Yardımcısı ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü, Halk Ekmek Fabrikası tarafından üretilen 200 gram ekmeğin 5 TL’den satılacağını açıkladı. Çöplü, güncel fiyatların 1 Ağustos itibarıyla uygulanmaya başlanacağını söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 2.5 TL

Halk Ekmek fiyat düzenlemesine giderken ihtiyaç sahipleri de düşünüldü. Başkan Yardımcısı Çöplü, Çorum Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahipleri için ekmek fiyatının 2,5 TL olacağını açıkladı.

ISPARTA'DA DA EKMEK ZAMMI

Isparta’da da ekmek fiyatlarına yüzde 50 zam yapıldı. Yapılan zam sonrasında daha önce 210 gram olarak 5 TL’ye satılan küçük ekmeğin gramajı 230 grama ve fiyatı da 7,5 TL’ye çıktı.

420 gram olarak 10 TL’ye satılan büyük ekmek de 460 gram olarak 15 TL’ye satılacak.

Isparta Fırıncılar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, girdi fiyatlarındaki artıştan dolayı ekmeğe zammın kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar