2.50 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil direğe çarptı

2.50 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil direğe çarptı
Bursa'da sürücünün kontrolünü kaybettiği araç yön tabelasına çarptı.

Bursa Yıldırım ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybeden bir otomobil, yön tabelasının direğine çarptı.

Kazada sıkışan 3 kişi, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza, Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Esenevler Kavşağı'nda meydana geldi. Kestel istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan 16 AID 744 plakalı otomobilin sürücüsü Tolga Yücetürk'ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, yol ayrımındaki yön tabelasının direğine çarptı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucunda sıkıştıkları yerden kurtarılan sürücü Tolga Yücetürk ile arkadaşları Semih Kıdımoğlu ve Erdem Eminoğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yapılan alkol kontrolünde sürücü Tolga Yücetürk'ün 2.50 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Trafik kazası nedeniyle bölgede kısmi bir trafik yoğunluğu yaşandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar