57 yaşında ama gören 27 sanıyor! 17 yıldır yaşlanmaya meydan okuyan adamın sırrı ortaya çıktı

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! 17 yıldır yaşlanmaya meydan okuyan adamın sırrı ortaya çıktı
57 yaşındaki Edson Brando, 30 yaş daha genç görünüyor. Herhangi bir cerrahi müdahaleye başvurmadığını belirten Brando'nun, yaşlanma karşıtı 10 ipucu ortaya çıktı.

57 YAŞINDA AMA 27 GÖRÜNÜYOR

Brezilya'da yaşayan Edson Brando, 26 Şubat 1967'de doğdu ve 57 yaşında olmasına rağmen genellikle 27 yaşında gibi algılanıyor. Yazar, fenomen ve dijital pazarlama işletme sahibi olan Edson, "Enerjim hiç eksik olmuyor. Kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum. Bunun nedenini tam olarak açıklayamam ama sanki 30 yaşındaymışım gibi hissediyorum," diyor.

728xauto.webp

The Sun'da yer alan habere göre, Edson, hayatının büyük bölümünde fitness ve sağlıkla ilgilendiğini ancak bu konuda tutarsız bir dönem yaşadığını söylüyor. 40 yaşına geldiğinde sağlığının önemini kavradığını ve bu konuya daha fazla önem vermeye başladığını belirtiyor. Sosyal medya üzerinden öğrendiği egzersiz, beslenme ve zihinsel sağlık rutinlerinden ilham alarak yaşlanmayı en aza indirmeye odaklandı.

1080xauto.webp

HER GÜN SPOR YAPIYOR

Edson, son 17 yıldır aynı rutini takip ettiğini ve bu sayede genç görünümünü koruduğunu söylüyor. Her gün spor salonuna gittiğini, ağırlık çalıştığını ve 40 dakika kardiyo yaptığını belirtiyor. Ayrıca sağlıklı bir diyet uygulayarak bol miktarda meyve, sebze ve su tüketiyor.

9ii9.jpg

HAFTADA 1 KEZ YAŞLANMA KARŞITI KREM KULLANIYOR

Edson'un sıkı bir cilt bakımı rutini bulunuyor, bu rutin yaşlanma karşıtı kremler ve haftada bir kez kullandığı kil maskesini içeriyor. "Bu rutini her gün düzenli olarak uyguluyorum. Yaşınız kaç olursa olsun, her şey mümkündür. Hayatınızı daima daha iyiye doğru değiştirebilirsiniz," diyor.

Edson'un genç görünümü, birçok insanın onu 30 yaşın altında biriyle karıştırmasına neden oluyor. "Yaşımı söylediğimde, insanlar genellikle şok oluyor ve bana inanmıyorlar. Kimi zaman 23, 25 veya 30 yaşında olduğumu düşünenler oluyor, ancak gerçekte 57 yaşındayım!" diyor.

yu.jpg

Edson, Norveç'in Oslo kentine yaptığı bir gezi sırasında, kimliği olmadığı için bir gece kulübüne alınmadığını ve havaalanında yaşını kontrol etmedikleri için pasaportunun geçerliliğinin sorgulandığını belirtiyor.

yy7.jpg

Edson, Instagram sayfasında genç kalmakla ilgili ipuçları paylaşıyor ve içeriğiyle birçok kişinin keyif aldığını ve ilham aldığını belirtiyor. Aynı zamanda, yaşını inanmayan ve genellikle nefret yorumları yapan insanlar olduğunu itiraf ediyor.

"Estetik ameliyat mı oldum, botoks mu yaptım, filtre mi kullandım diye soruyorlar, hiçbir ameliyat geçirmedim. Doğal yollarla genç görünmek istiyorum. Kimileri yaşlanmaktan korktuğumu söylüyor, ama ben korkmuyorum. Bu kaçınılmaz bir süreç olsa da, genç kalmak için elimden geleni yapacağım. Yaşınız ne olursa olsun, insanlara her şeyin mümkün olduğunu göstermek için içerik üretiyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar