17 yaşındaki genç annesini tabancayla vurdu!

17 yaşındaki genç annesini tabancayla vurdu!
Diyarbakır'da 17 yaşındaki S.D. cadde üzerinde bir otomobilin yolcu koltuğunda gördüğü annesi B.D.'yi tabancayla vurdu. Çocuk gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde, 17 yaşındaki S.D., cadde üzerinde bir otomobilin içinde oturan annesi B.D.'yi (35) tabancayla vurdu.

Yaşanan olayın ardından anne B.D. ağır yaralanırken, şüpheli genç S.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Gece saatlerinde meydana gelen bu trajik olayda, genç S.D.'nin bir otomobilin içinde bulunan annesini gördükten sonra tabancayla ateş ettiği belirtildi. Anne B.D., vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

B.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılırken, olayın faillerinden olan S.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.Olay yerindeKİ incelemede 7 adet boş kovan bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli genç, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülürken, tedaviye alınan ve hayati tehlikesi bulunan anne B.D. ise Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar