14 yıllık evli kadın, 5,5 yıl sonra ikinci çocuk heyecanı yaşadı

14 yıllık evli kadın, 5,5 yıl sonra ikinci çocuk heyecanı yaşadı
Diyarbakır'da yaşayan 14 yıllık evli Yasemin-Mehmet Baytar çifti, uzun süren bir mücadelenin ardından mutlu bir haberle dolu. Çift, uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olma hayaliyle mücadele etti.

Farklı merkezlerde aldıkları tedaviler sonuç vermedi. Umutsuzluğun eşiğine gelen çift, bir yakınının tavsiyesi üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e başvurdu.

Prof. Dr. Çoksüer, yapılan tetkikler sonucunda Yasemin Hanım'da yumurta tembelliği, Mehmet Bey'de ise sperm düşüklüğü teşhisi koydu. Ardından başlatılan tedavi sürecinde çift, fitoterapi ve akupunktur gibi alternatif yöntemlere başvurdu. Bu tedavilerin sonucunda 8,5 yıl önce ilk çocuklarına kavuşan çift, şimdi ise 5,5 yıl sonra ikinci kez ebeveyn olma heyecanını yaşıyor.

Mutlu haberi paylaşan Baytar çifti, Prof. Dr. Çoksüer ve ekibine minnettar olduklarını belirtti. Ayrıca, umutsuzluğa kapılmamanın ve doğru tedavi ile başarının mümkün olduğunu vurguladılar. Bu mutlu sonun kendilerine verdiği umutla, diğer çiftlere de cesaret vermek istediklerini dile getirdiler.

aw154931-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar