10 yıl önce keşfetti! Evinde yapıyor tanesini 5 bin liradan satıyor

10 yıl önce keşfetti! Evinde yapıyor tanesini 5 bin liradan satıyor
Sivas’ta 10 yıl önce resim çizmeye başlayan ev hanımı Sonay Ünal, çizdiği resimlerle ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ünal, eserlerini 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki ev hanımı Sonay Ünal, 10 yıl önce bir problemi çözmek amacıyla resim çizmeye başladı. Başlangıçta amatör olarak çizdiği resimlerle zamanla kendini geliştiren Ünal, sonunda yeteneğini keşfetti.

640xauto-001.webp

Bu keşfin ardından halk eğitim merkezinde resim çizme kursuna katıldı ve becerisini daha da ileri taşıdı. Şimdi, çizdiği resimlerle adeta bir ressam gibi yetenek sergileyen Ünal, sipariş üzerine çalışarak ev ekonomisine katkı sağlıyor.

hgh.jpg

Resim yeteneğini kendi çabalarıyla keşfettiğini belirten Ünal, eşinin de desteğiyle bu alanda kendini geliştirmeyi hedeflediğini söylüyor. Kurslara katıldıktan sonra zorlu bir süreç geçirdiğini ancak zamanla yeteneğini geliştirdiğini ve kendini daha da ileri taşıdığını ifade ediyor.

uhu.jpg

TANESİNİ 5 BİN LİRADAN SATIYOR

Şimdi evinde çalışarak resimler çizen Ünal, eserlerini 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Özellikle portre çalışmaları talep gören Ünal, bu şekilde hem sanatsal açıdan kendini ifade ediyor hem de ailesinin ekonomisine katkı sağlıyor. Eşinin büyük desteğiyle bu noktalara geldiğini vurgulayan Ünal, evdeki çalışmalarının hayatına olumlu katkılar sağladığını dile getiriyor.

hgy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar