10 yaşındaki kızına şiddet uyguladı! Alın sizin olsun!

10 yaşındaki kızına şiddet uyguladı! Alın sizin olsun!
Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uygulayan bir kadın sosyal medyada gündem oldu. Kadın 10 yaşındaki çocuğuna çevreye aldırış etmeden şiddet uyguladı.

Küçükçekmece'nin Atakent Mahallesi'nde, bir anne ile çevredeki vatandaşlar arasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla gerilim dolu bir olay yaşandı.

Olay, İstanbul'da bir cadde üzerinde meydana geldi ve cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İddialara göre, bir kadın çevresindekilerin dikkatini çekerek kızına şiddet uyguladı. Bu duruma tanık olan çevredeki vatandaşlar, kadına tepki göstermeye başladı. Kadın, vatandaşların tepkilerine rağmen sakinliğini koruyamayarak, kendisine yönelen eleştirilere "Bebek değil, 10 yaşında" diyerek karşılık verdi.

'ALIN SİZİN OLSUN'

Tartışma kısa sürede büyüdü ve çevredeki vatandaşlar, kadına daha fazla sakin olması gerektiğini ifade etti. Ancak kadın, tepkiler karşısında sinirlenerek "Alın sizin olsun" diyerek arkasını dönüp uzaklaşmaya başladı. Ancak daha sonra, vatandaşların tepkisi üzerine geri dönerek tartışmaya devam etti.

Olay anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde, tartışmanın gerilim dolu anları ve küçük kızın korku dolu ifadesi dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar